Καταλύματα

Δωμάτια & Σουΐτες

Στην καρδιά της πόλης

Τα δωμάτια του Balance βρίσκονται
στο κέντρο των Χανίων. Ο σχεδιασμός, η άνεση και η φιλοξενία θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Τοποθεσία

Επισκεφτείτε Το Παλιό Λιμάνι, το κέντρο και την αγορά της πόλης, την πιο κοντινή παραλία στη Νέα Χώρα, περπατώντας μονάχα για λίγα λεπτά.

Design

Η γνήσια απλότητα απαιτεί έμπνευση και κομψότητα. Οι επισκέπτες μας εκτιμούν το design ως ένα από τα δυνατά σημεία του Balance.

Ποιότητα

Αντιμετωπίζουμε τους επισκέπτες όπως θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται όταν εμείς επιλέγουμε κάποιο κατάλυμα σε κάποιο τουριστικό προορισμό.

Deluxe Σουΐτα με Υδρομασάζ

Οι σουΐτες μας είναι σχεδιασμένες με κομψότητα και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Απολαύστε το μπαλκόνι και το ονειρεμένο Jacuzzi.

Deluxe Double με μπαλκόνι

Ευρύχωρα, μοντέρνα, στυλάτα, cozy, πεντακάθαρα και ήσυχα δωμάτια. Άνετα στρώματα και μαξιλάρια. Συμπληρωματικά προϊόντα περιποίησης στα πεντακάθαρα μπάνια.

Queen Δωμάτιο & για ΑΜεΑ

Εκπληκτικά μεγάλα κρεβάτια, κλιματισμός ενσωματωμένος στην οροφή, νόστιμος καφές, μικρά σνακ και Netflix για να απολαύσετε τη διαμονή σας στο δωμάτιο.

Τρίκλινο Δωμάτιο με μπαλκόνι

Μία οικογένεια μπορεί επίσης να απολαύσει το Balance Hotel με το Τρίκλινο δωμάτιο όπου διαθέτει μπαλκόνι με πολυθρόνα και όλες εκείνες τις παροχές που αναγνωρίζονται ως υψηλής αξίας.